Speelkaarten bestaan al sinds mensenheugenis en bieden u ook vandaag de dag nog steeds de ideale mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf en/of producten. Het spel draait om de kaarten, uw kaarten! Bij het spelen van het kaartspel gaat uw logo en/of boodschap op de achterkant van hand tot hand en is daardoor continue in beeld bij spelers en toeschouwers. Dat maakt het kaartspel tot een zeer effectief promotieartikel.

Kaartspel op maat

Het kaartspel kan geheel op basis van uw eigen ideeën ontworpen worden. Dat kunt u laten doen door uw eigen grafisch – of reclamebureau of door onze grafisch ontwerper. Kiest u er voor om alleen de achterzijde van de kaarten te laten bedrukken, dan wordt de speelzijde standaard bedrukt. U heeft daarbij de keuze uit verschillende afbeeldingen / hoektekens. Het is ook mogelijk de speelzijde te personaliseren. Dat kan voor alle kaarten in het spel of alleen voor bepaalde kaarten, zoals bijvoorbeeld de azen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij denken graag met u mee!

Specificaties

BEDRUKKING

Het kaartspel kan geheel op basis van uw eigen ideeën en wensen worden bedrukt. Kiest u er voor om alleen de rugzijde van de kaarten te laten bedrukken, dan wordt de speelzijde bedrukt met Nederlandse of internationale afbeeldingen/hoektekens. U kunt echter ook de speelzijden laten te voorzien van een eigen ontwerp. Dat kunnen alle kaarten zijn of bijvoorbeeld alleen de azen in het spel. De mogelijkheden zijn oneindig, de keus is aan u. Uiteraard denken wij graag met u mee!

Bedrukking Speelkaarten

FORMAAT

Standaard worden de speelkaarten geleverd in het bridge formaat. Een spel bestaat uit 55 kaarten en kan gebruikt worden voor alle bekende kaartspellen (bridge, klaverjassen, pesten, poker enz.).

Pokerkaarten worden standaard geleverd in het kaartformaat 63 x 88 mm.

Bij kwartetspellen kunt u zelf het formaat van de kaarten bepalen. Dat kan het standaard speelkaarten formaat zijn of bijvoorbeeld een groter formaat als 66 x 100 mm.

In principe is elk kaartformaat vanaf 44 x 68 mm mogelijk. Zeker bij kleinere oplagen is het echter verstandig om gebruik te maken van een afmeting waarvoor reeds een stansmes bij de fabriek voorhanden is, teneinde extra kosten voor het laten maken van een nieuw stansmes te vermijden.

KWALITEIT

Promotionele speelkaarten voeren wij standaard uit in origineel wit speelkaarten karton. De kaarten zijn immers het visitekaartje van uw bedrijf en u wilt graag dat ze lang meegaan. De kaarten hebben ronde hoeken en zijn aan beide zijden voorzien van een dispersielak. Om doorschijnen tegen te gaan wordt aan de binnenzijde van de kaarten een speciale opaak laag aangebracht. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere karton kwaliteit.

VERPAKKING

Voor de verpakking van uw speelkaarten heeft u keuze uit vele mogelijkheden. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden. De kaarten worden per spel geleverd in cellofaan.

U kunt o.a. kiezen uit:

  • transparante flow-pack
  • transparante kunststof doos voor een enkel spel
  • transparante kunststof doos voor twee spellen
  • kartonnen vouwdoosje voor een enkel spel
  • kartonnen vouwdoosje voor twee spellen
  • kartonnen doos met deksel voor één of meerdere spellen (kartonnen doos met deksel is in diverse formaten leverbaar)
  • lederen etui voor 1 en 2 spellen

Verpakking Speelkaarten